Akadálymentesítési nyilatkozat

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Család- és Gyermekjóléti Központ Szentgotthárd elkötelezett amellett, hogy honlapját, mobilalkalmazását a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.
Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.csaladsegito-szentgotthard.hu/ webhelyre vonatkozik.


Megfelelőségi státusz

Ez a honlap az alábbiakban felsorolt meg nem felelések és kivételek miatt csak részben felel meg a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

Felhívás fogyatékkal élő személyek és családjaik számára

Az akadálymentesítéséhez a dokumentumok teljes körének szerkesztésére lenne szükség, amelynek becsült költsége az intézmény éves költségvetését jelentős mértékben terhelné és annak összege nem áll arányban a fogyatékkal élők általi használat gyakoriságával.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján 2023. február 27. napján készült a https://kifu.gov.hu/akadalymentesitesi-nyilatkozat-sablon-honlaphoz-html webhelyen elérhető akadálymentesítési nyilatkozat alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: a Család- és Gyermekjóléti Központ Szentgotthárd (9970 Szentgotthárd, Vajda János u. 6.) intézmény vezetője, elérhetőség: telefon: (06 94) 380 874, e-mail cím: csaladsegito@csaladsegito-szentgotthard.hu

Végrehajtási eljárás

Amennyiben Ön a Visszajelzések és elérhetőségek alcím alatti elérhetőségen keresztül a hozzáférhetőség hiányáról tájékoztatta Család- és Gyermekjóléti Központ Szentgotthárd és 30 napon belül nem kapott kielégítő választ, úgy jogában áll jogorvoslattal élni a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnél.

Az Ügynökség elérhetőségei:

Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35.
Titkárság: +36 1 795 2861, +36 1 450 3060
Fax: +36 1 795 0036, +36 1 350 6750
E-mail: info@kifu.gov.huugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta
………………………………………………………………………….
Uhor Anita
intézményvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support